Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Титаничен сблъсък на роботи и хора в “Трансформърс: Тъмната страна на луната“ по NOVA

Гледайте третата част на култовата поредица днес от 22.00 ч. Култовият режисьор Майкъл Бей за пореден път събира армия от звезди и роботи ...

Гледайте третата част на култовата поредица днес от 22.00 ч.

Култовият режисьор Майкъл Бей за пореден път събира армия от звезди и роботи в третата част на епичната фантастика “Трансформърс: Тъмната страна на луната“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Главната роля отново е поверена на Шая Лебьоф, а звездният актьорски състав се допълва от Джон Малкович, Джош Дюамел, Франсис Макдормънд, Тайрийз Гибсън, Кевин Дън, Патрик Демпси и Джон Туртуро.

Лентата разказва за финалния титаничен сблъсък между извънземните пришълци Аутоботи и Десептикони. Решени да отмъстят за загубата, която претърпяха, Десептиконите призовават Шокуейв, могъщия владетел на тяхната планета Кибертрон, с надеждата, че той ще сложи край на човечеството и Аутоботите.

Не пропускайте развръзката в епичната фантастика “Трансформърс: Тъмната страна на луната“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!