Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Радио N-JOY ще разкрива вкусните тайни на гладиаторите от MasterChef в рубриката „Master зона“ на шоуто от „10 до 2“ с Нейа – от понеделник, всеки делник от 12:30 часа

В понеделник в шоуто от „10 до 2“ с Нейа по N-JOY стартира рубриката „Master Зона“, в която гладиаторите в кухнята на шоуто на добрия вкус...

В понеделник в шоуто от „10 до 2“ с Нейа по N-JOY стартира рубриката „Master Зона“, в която гладиаторите в кухнята на шоуто на добрия вкус по bTV ще споделят вдъхновяващи истории, полезни съвети и изкусителни рецепти. Всеки делник в 12:30 ч. слушателите на хитовото радио ще провокират апетита си, заедно с кулинари от четирите издания на MasterChef, които ще разкажат на Нейа как влязоха в шоуто, какво научиха и какви съвети могат да дадат на бъдещите участници.
Готвачите, опитали вкуса на приключението MasterChef, ще разкриват значението на някои термини като гретениране, шпиковане и поширане, както и за кои ястия са приложими техниките. Специално за слушателита на радио N-JOY  те ще дадат рецепти за бърза вечеря, идеи за това какво да сготвим на децата и какви трикове да използваме, за да ги накараме да консумират храни, които отказват да ядат. Кулинарите ще се опитат в рамките 55 секунди да посочат по пет деликатеса с един основен продукт - яйца, царевица, тиквички и т.н.
След като „ветераните“ от гладиаторската арена дадат експертен старт на  рубриката "Master Зона", щафетата ще поемат състезателите в петото, юбилейно издание на MasterChef. Слушателите на N-JOY ще разберат какво е усещането да опиташ да изкушиш топ професионалисти като Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Те ще споделят емоциите на състезанието на добрия вкус, своите кулинарни мечти и собствени виждания за приготвянето на храната. А кои са те и с какво ще впечатлят гурманите, зрителите ще видят от 25 февруари в 21:00 часа по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!