Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

LG G8 ThinQ може да струва около 900 долара

В очакване на официалната премиера на LG G8 ThinQ, която ще се състои в навечерието на Мобилния конгрес, научаваме предполагаемата цена на...

В очакване на официалната премиера на LG G8 ThinQ, която ще се състои в навечерието на Мобилния конгрес, научаваме предполагаемата цена на бъдещото устройство. Според потребител в reddit, вариантът на смартфона със 128GB вградена памет ще струва 1 199 канадски долара (в Канада), което е малко над 900 долара. Сред официалните детайли, с които разполагаме за модела е този, че той ще включва тройна предна камера с ToF сензор.

През изминалите седмици станахме свидетели на различни лийкове, които до някаква степен могат да ни дадат представа за параметрите на модела. Сред тях са чипсет Snapdragon 855, висок екран с прорез, двойна основна камера, четец на пръстови отпечатъци разположен на гърба, 3.5 мм жак за слушалки и батерия с капацитет 3500 mAh. Възможно е моделът да разполага и с отделен бутон за Google Assistant, който да е разположен отляво на екрана. Макар да включва най-новия мобилен чипсет на Qualcomm, G8 ThinQ няма да разполага с модем X50 за 5G свързаност. Първият 5G смартфон на компанията най-вероятно ще е LG V50 ThinQ.


Източник: Reddit

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!