Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Новите приключения на Чък, Рейнбоу Руби, Мончичи и други любими герои по JimJam през март

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по детския телевизионен канал JimJam. Премиера Приключенията на Чък...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера

Приключенията на Чък и приятели: Голямото въздушно предизвикателство
Филм
На 17-ти и на 30-ти март в 13.00 ч.


Децата вече познават Чък и приятелите му  от сериалчето „Приключенията на Чък и приятели“, а сега ще могат да гледат и филма  „Приключенията на Чък и приятели: Голямото въздушно предизвикателство“ и да се забавляват и с новите приключения на групата забавни камиончета. Те искат да разберат кой е най-бързият и най-дръзкият камион. Затова изграждат писта с препятствия и организират състезание. Чък е камион, който е страхотен в изграждането на неща, а Флип е камион, който обича да се показва... Кой ще спечели? 

Специални JimJam маратони всеки уикенд!

Маратони на сериала „Рейнбоу Руби“ 
Всеки уикенд през февруари от 10.00 ч.!

„Рейнбоу Руби“ е историята на едно изобретателно малко момиченце, което магически се пренася в Рейнбоу Вилидж, причудлива земя, обитавана от нейните играчки. Там тя се захваща с различни занимания и професии, за да помогне за спасяването на деня! Този анимиран сериал за деца до предучилищна възраст отвежда детските фантазии в един свят на кукли, които оживяват и ги смесва в една амбициозна малка героиня, която доказва, че децата могат да бъдат всичко, което пожелаят!

Специален блок за момичета!
Всеки делничен ден в 11.09 и 18.11 ч.

„Кони“, „Строубъри Шорткейк“, „Рейнбоу Руби“, „Дот“, „Анджелина Белирина“, „Мончичи“
             

И през март по JimJam ще има специален блок за малките момиченца, в който те ще могат да се срещнат отново с любимите си героини Строубъри Шорткейк, Рейнбоу Руби, Дот и Конни. Но през март ще има срещи и с други любими герои! Анджелина Балерина – малката мишка с голямо сърце, която мечтае да стане балерина, ще забавлява момиченцата със своите приключения. Мончичи пък ще ги отведат във вълшебната фабриката за сънища, където създават най-сладките сънища и откриват кое е положителното в индивидуалните различия и колко ценна е работата в екип!

Филмов блок
Всяка събота и неделя в 13.00 ч.

„Строителят Боб“, „Анджелина Балерина“, „Пингу“, „Худини“, „Елементи“, „Шумът на върбите“

По JimJam продължават филмовите уикенди с любимите герои на децата. Децата ще видят новите приключения на Строителя Боб и на Пингу, а към тях ще се присъединят и палавото синьо локомотивче Томас и Бож! 

Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.
 
Изучаване на английски с фигурките на Баданаму - уроци с песнички, с комични изобретения, стихчета и забавни разговори.


Сега знаеш - 2D, анимиран, куклен сериал, изследващ науката, природата и други любопитни въпроси

Моите приятели животните – подводна мисия - страхотни приключения в морето, зашеметяващи изображения, срещи с всички любими морски същества и изследване на водните им домове.

Отгатни колко те обичам - образователни разкази за приятелството, семейните ценности и приключенията на симпатични животни.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!