Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Шеф Ангелов слага край на разхищението на храната в Hell’s Kitchen България

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA шеф Виктор Ангелов ще сложи край на разхищението на храна в адската кухня. Нака...

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA шеф Виктор Ангелов ще сложи край на разхищението на храна в адската кухня. Наказанието заради вчерашната провалена вечеря ще накара 18-те претенденти за титлата „най-добър готвач“ да научат болезнено уроците си и как истинските майстори използват продуктите за всяко ястие до последното късче. Вечерната резервация пък ще им донесе нова изненада и на мъжете и жените в кухнята ще им дойде нанагорно от новите правила в кухнята на шеф Ангелов.
Готови за битка в Hell’s Kitchen се връщат Хани, Светозар и Невена, които след едно денонощие в болницата доказаха, че коварният вирус не може да ги откаже от участие в надпреварата за 100-те хиляди лева. Дали обаче една от дамите няма да се откаже от битката в Hell’s Kitchen заради дълго чакано събитие в живота й, предстои да разберем.
Обстановката Hell’s Kitchen България и днес ще бъде нажежена до червено.
Първото дневно предизвикателство ще изправи отборите в състезание по основни готварски умения, а екипната игра ще позволи на един от тях да спечели. Няма да липсват и открити женски конфликти със заявката да се превърнат в хронични, а при мъжете ще се откроят и такива, които ще имат неблагоразумието да не се вслушат в изискванията на шеф Ангелов.
Ще успят ли да се справят по-добре професионалистите с вечерната резервация или ще оставят отново гладни гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!