Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Дяволският остров, Бермудският триъгълник и Т-Рекс срещу Раптор по H2 през март

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по канал H2. MysteryQuest Продължава всяка понеделник в 22.00 ч. С ...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по канал H2.

MysteryQuest
Продължава всяка понеделник в 22.00 ч.


С тази премиерна поредица H2 продължава да разгадава мистерии, неполучили обяснение досега… Дяволският остров станал федерален затвор през 1934 г. и се е смятало, че от там не може да се избяга… Но трима мъже са успели да се измъкнат от острова. Напуснали са го през 1962 г. и никога не са били открити. Биха ли могли да оцелеят в ледените води на залива на Сан Франциско? В следващ епизод ще видим как екипът на „MysteryQuest“ се среща с човек, оцелял, след като е попадал в Бермудския триъгълник по време на полет над него, за да се опита да определи какво може да е дезориентирало пилотите… По-нататък експертите получават достъп до доказателства за смъртта на Хитлер - и техните заключения са поразителни – наистина ли Хитлер е умрял или е успял да избяга? Не пропускайте и специалния епизод за Джак Изкормвача - въпреки, че самоличността му е неизвестна, Джак Изкормвача остава един от най-известните серийни убийци в историята. Експертите на „MysteryQuest“ предлагат две изненадващи нови теории за това кой е той.

Jurassic Fight Club
Продължава всяка сряда в 22.00 ч.


Поредицата „Jurassic Fight Club” продължава да изследва последните бойци на праисторическия свят - гигантски зверове, които са вилнеели на земята преди милиони години. Експерти от различни научни среди са обединени, за да разгледат доказателствата и да потърсят нови обяснения на събитията, които са причинили масовото изчезване на динозаврите.  Палеонтолозите изследват и битките между различните видове динозаври, разкривайки хищния свят като много по-сложен, отколкото някога сме си мислили. Ще видите какво откриват експертите за битките между Тиранозавър Рекс и едни от най-свирепите месоядни динозаври – Рапторите. Какво се случва, когато стадо тревопасни динозаври е нападнато от двойка смъртоносни Албертозаври и са притиснати между нападащите хищници и пълноводна река?

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!