Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Премиерите през март по FOX Life

Представяме ви премиерите по FOX LIFE през март 2019 година. Наръчник за разведени (Girlfriends' Guide to Divorce) – Сезон 5 От 25 ...

Представяме ви премиерите по FOX LIFE през март 2019 година.

Наръчник за разведени (Girlfriends' Guide to Divorce) – Сезон 5
От 25 март, понеделник @ 21:00 ч.
Премиера за България


Аби Маккарти (Лиса Едълстийн) и приятелките ѝ се завръщат за петия, последен сезон, на високо оценената от критиците комедийна драма.
Връзката на Аби с Майк (Джеймс Лезюр) продължава да става все по-гореща, но сливането на двете им семейства е по-лесно на теория, отколкото на практика. Междувременно Барбара (Рита) може би е допуснала флиртът ѝ с бивша тръпка да застраши връзката ѝ с Даръл (Малкъм-Джамал Уорнър). Фийби (Бо Гарет) пък започва отново да излиза по срещи, докато се чуди дали да допусне отново в живота си отчуждения си брат Тони. Дилия (Никар Задеган) преосмисля връзката си с Пол (Игнасио Серикио), след като си прави тест за бременност, а Джо (Алана Юбак) открива, че отношенията ѝ с Албърт (Браян Маркинсън) са застрашени от завръщането от клиниката на бившия ѝ партньор Фръмпкис (Мори Стърлинг).

Участват:
Лиса Едълстийн като Аби Маккарти
Бо Гарет като Фийби
Некар Задеган като Дилия
Алана Юбак като ДжоНяма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!