Новини

Яница и Галин са големите победители в наградите EVA

Деветото издание на наградите за музикални изпълнители EVA Awards, организирани от TBC Interactive, част от TBC Entertainment Group вече излъчи своите победители.

В категория певица на 2018 година вие избрахте сексапилната Яница, която явно е привлякла вниманието ви с хитове, като "Въртележката" и "Двойно влюбен".


Яница е родена на 22 септември 1982 г. в град Русе. От малка се занимава с музика. Свирила е на пиано, ходила е на солфеж. Много обича българската народна музика. С голямо удоволствие изпълнява тракийски, странджански, северняшки, македонски песни. Завършила е Техникум по текстил в родния си град. Специалността ѝ е художествено оформление (рисуване върху платове). Интересува се от мода. Започнала е да пее от 16-годишна по заведения с оркестър.

В категория певец на 2018 година вашият избор е Галин. Секссимволът на попфолка изпраща 2018 година с хитове като "Как си, кажи", "112" и "Texas Place".


Галин Гочев е роден на 12 март 1991 година в град Добрич в семейството на акордеониста и по-късно ръководител на местния фолклорен оркестър „Извор“ Петър Гочев. От седемгодишна възраст започва да свири на различни инструменти – пиано, барабани, китара, синтезатор, акордеон. Изявява се и като фолклорен изпълнител в оркестъра на баща си „Извор“. През 2010 година завършва Средно училище „Свети Климент Охридски“ в Добрич с профил „Ударни инструменти“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!