Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Яница и Галин са големите победители в наградите EVA

Деветото издание на наградите за музикални изпълнители EVA Awards, организирани от TBC Interactive, част от TBC Entertainment Group вече и...

Деветото издание на наградите за музикални изпълнители EVA Awards, организирани от TBC Interactive, част от TBC Entertainment Group вече излъчи своите победители.

В категория певица на 2018 година вие избрахте сексапилната Яница, която явно е привлякла вниманието ви с хитове, като "Въртележката" и "Двойно влюбен".


Яница е родена на 22 септември 1982 г. в град Русе. От малка се занимава с музика. Свирила е на пиано, ходила е на солфеж. Много обича българската народна музика. С голямо удоволствие изпълнява тракийски, странджански, северняшки, македонски песни. Завършила е Техникум по текстил в родния си град. Специалността ѝ е художествено оформление (рисуване върху платове). Интересува се от мода. Започнала е да пее от 16-годишна по заведения с оркестър.

В категория певец на 2018 година вашият избор е Галин. Секссимволът на попфолка изпраща 2018 година с хитове като "Как си, кажи", "112" и "Texas Place".


Галин Гочев е роден на 12 март 1991 година в град Добрич в семейството на акордеониста и по-късно ръководител на местния фолклорен оркестър „Извор“ Петър Гочев. От седемгодишна възраст започва да свири на различни инструменти – пиано, барабани, китара, синтезатор, акордеон. Изявява се и като фолклорен изпълнител в оркестъра на баща си „Извор“. През 2010 година завършва Средно училище „Свети Климент Охридски“ в Добрич с профил „Ударни инструменти“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!