Новини

Аферата Клинтън, убийства в Атланта и трагична смърт на дете във Великобритания по Crime + Investigation през март

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по канал Crime + Investigation.

Премиера на канала
Аферата Клинтън
От 4-ти март, всеки понеделник в 23.00 ч.


През януари 2018 година се навършиха 20 години от началото на разследването довело до второто дело за импийчмънт в цялата история на Америка. След скандала с Клинтън, който превзе заглавията от 1998 година, се наблюдават трусове във всички аспекти на американската култура. Този документален сериал в шест части на носителя на наградата на Академията – режисьорът Алекс Гибни, се фокусира върху извънредната поредица от събития. Това е разказ за голямата конспирация на дясното политическо крило срещу семейство Клинтън и за конспирацията на западното крило срещу Моника Люински в обществото на американци, които са разделени както по политическа принадлежност, така и помежду си. Светът не се поколеба да осъди поведението на президента и Люински, но не отиде по-далеч от това. Секс, власт, пари, тайни, лъжи, предателство, идеологическа война – сериалът прилича на сложен политически трилър. Продуцентите имат изключителен достъп до Моника Люински, нейното семейство и нейния правен архив, както и до някои от другите главни действащи лица в тази история.

Нова ексклузивна поредица
Отдел „Убийства“: Атланта
От 22-ри март, всеки петък в 23.00 ч.


„Отдел „Убийства“: Атланта“ е сериал от осем части, който проследява шест месеца от работата на отдел „Убийства“ в културния център на Атланта, щата Джорджия. Това ще бъде „Убийства: Живот на улицата“ в реалния живот. В течение на тези месеци, посветени на убийствата в Атланта, ще видим случаи, някои от които се решават в рамките на един епизод, а други се разглеждат в няколко епизода, както и случай, който е толкова интересен и заплетен, че разследването му ще продължи в целия сериал. Успехът на сериала се крие в необикновените персонажи на отдела – детективите, които са не само завладяващи личности, но и изключителни разследващи професионалисти.

Нов ексклузивен епизод
Великобритания: Най-страшното табу: Али Бътлър
1-ви март, петък, 23.00 ч. 


Този специален епизод на „Великобритания: Най-страшното табу“, ексклузивен за Crime + Investigation, представя трагичната история на смъртта на шестгодишната Ели Бътлър, убита брутално от своя баща. Бен Бътлър напуска свободен Апелативния съд през 2010 година, след като обвинението му в това, че е разтърсвал до смърт малката си дъщеричка, е отменено от съда. Той подема мащабна медийна кампания с майката на Ели – Джени Грей, за попечителство върху дъщеря си, която е отглеждана от баба си и дядо си през по-голямата част от краткия си живот. На 28-ми октомври 2013 година, след като е върната на грижите на родителите си, Ели Бътлър е убита от баща си. Дядото на Ели – Нийл Грей (на снимката) си припомня радостта, с която е отглеждал внучката си, преди да бъде принуден да върне обратно малкото момиченце, което е обичал. Той споделя и всичко за събитията, развили се през октомври 2013 година. Бившият детектив – старши полицейски инспектор Дейвид Суиндъл, и психологът Ема Кени анализират изпълненото с насилие минало на Бътлър и как той успява да заблуди нацията.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!