Новини

Следи на злото, мистериозни убийства и зли близнаци по CBS Reality през март

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по канал CBS Reality.

Зли близнаци
Сезон 3 – ПРЕМИЕРА

От 4-ти до 8-ми март, всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение на двойни епизоди през уикендите в 22.50 ч.  


„Зли близнаци“ разкрива странния и очарователен свят на близнаците, тайните езици, които те създават, и еднаквата им външност. Това предаване изследва и слуховете за това как единият близнак усеща, когато другият е наранен, и как, когато на единия близнак му е лошо, страдат и двамата. Те са и тези, които спят със съпрузите на близнака си, накисват ги за убийство, крадат самоличността им и се завръщат от света на мъртвите.

Следи на злото
Нови епизоди – ПРЕМИЕРА

От 11-ти март всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч. от 17-ти март 


Оригиналният сериал „Следи на злото“ на CBS Reality изследва и прави възстановка на някои от най-любопитните и стряскащи криминални случаи от последните две десетилетия от Великобритания и Ирландия до САЩ и Канада, при които технологиите са променили хода на разследването и са изправили виновниците пред съда.
Сериалът ще покаже отдадеността и усилената работа на разследващи, полиция, учени и други специалисти от различни области. 
Новите епизоди представят случаите на убития тийнейджър Брек Беднар и 24-годишната Кейтлин Конли, която е убила майката на бившия си, която е била също и неин шеф.

Хладнокръвно
Сезон 4 – ПРЕМИЕРА

От 30-ти март всяка делнична вечер в 22:00 ч.


Извършено е убийство и с натрупването на свидетелства нараства и объркването. Съчетавайки вълнението от една загадка с интуитивното преживяване на истинска криминална драма, “Хладнокръвно” се завръща към сцената на най-объркващите престъпления и проследява детективите в процеса на разкриване на уликите, които ги водят до убиеца. С помощта на нови снимки, интервюта и завладяващи възстановки сериалът изследва личните последици за семействата и приятелите на жертвите и показва представителите на изпълнителната власт, които работят неуморно за окончателното разрешаване на случая. Преоткривайки документалните филми, посветени на мистериозни убийства, “Хладнокръвно” изобилства от напрегнати обрати, които ще държат зрителите на ръба на напрежението до разрешаването на убийството.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!