Новини

CAT S41 и S60 в комплект с Bluetooth колонка HAMA само във VIVACOM

От днес двата най-популярни модела смартфонa на американската компания CAT – S41 и S60 се предлагат в комплект с безжичната колонка HAMA. Офертата е валидна при закупуването на мобилните устройства както от магазинната мрежа на VIVACOM, така и от сайта на телекома www.vivacom.bg.

Hama Rockman S е защитена от прах и напръсквания със сертификат IPX5 и може да се свърже с всеки модел телефон и таблет посредством Bluetooth. Колонката в стилна цветна комбинация от червено и черно ще се предлага в комплект с два от най—предпочитаните модела CAT единствено VIVACOM сред операторите.

CAT S41 притежава 5‘‘TFT FHD екран, защитен с Corning Gorilla Glass 5, IP68 и MIL Spec 810G. Отличително за смартфона е, че издържа един час на дълбочина от 2 метра във вода. Благодарение на тази особеност, притежателите на устройството могат да правят чудесни снимки в басейна, използвайки основната 13МР-ва камера с автофокус и LED светкавица или 8MP-та селфи камера. Батерията на S41 е с капацитет цели 5000 mAh, което му позволява да я споделя с други мобилни устройства. Смартфонът може да бъде закупен за 26.98 лв. на месец с мобилен план Smart U.

CAT S60 е устройство, което ще се хареса на всички потребители с подчертано технически професии като строителни инженери, електротехници и водопроводчици. Това е първият смартфон в света, който разполага със сензор за топлина. Вградената термална камера позволява на ползвателите на устройството да откриват температурни аномалии в реални условия. Устройството издържа потапяне във вода до 5 метра дълбочина в продължение на 1 час. Полезните функции на смартфона се допълват от изключително здрав корпус, защитен от изпускане върху твърда повърхност от височина до 1,8м., и екран е с Gorilla Glass 4. S60 разполага с основна 13МР камера с LED светкавица и 5МР селфи камераCAT S60 се предлага на цена от 37.98 лв. на месец с мобилен план Smart U.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!