Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Внедряването на „ЕГН“ за лекарствата с рецепта – ексклузивно в bTV Репортерите тази неделя

В неделната вечер на 10 февруари bTV Репортерите - в лицето на репортера на bTV за 2018 г. Мария Ванкова и оператора Борислав Пинтев, ще р...

В неделната вечер на 10 февруари bTV Репортерите - в лицето на репортера на bTV за 2018 г. Мария Ванкова и оператора Борислав Пинтев, ще разкажат каква е развръзката след шумно оповестената акция на ГДБОП и Специализираната прокуратура срещу злоупотреби с онколекарства на две  болници – в София и в Благоевград. Акцията е от октомври миналата година - двама от общо седем арестувани останаха зад решетките. 
Във филма „Лекарства с ЕГН“ за първи път пред зрителите на bTV ще говори един от обвиняемите. Междувременно, за да проверява лекарствата с рецепта, Европа постави „ЕГН“ на всяка опаковка. Новата система има за цел да предпази пациентите, като поне в легалната мрежа, т.е. в аптеките, да не стигат фалшиви лекарства. Внедряването ѝ – ексклузивно тази неделя в bTV Репортерите от 19.30 ч.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!