Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

И "ОСКАРИТЕ" ОТИВАТ ПРИ...: Филмът с български актьор е големият победител

Тази вечер "Долби Тиътър" в Лос Анджелис бе домакин на връчването на 91-ите награди "Оскар" - най-големите и престижни...

Тази вечер "Долби Тиътър" в Лос Анджелис бе домакин на връчването на 91-ите награди "Оскар" - най-големите и престижни отличия в киното. Церемонията започва в 3 ч. българско време и бе открита с изпълнение на групата "Куин" и вокалиста Адам Ламбърт.

"Зелената книга" взе три награди, сред които най-голямата - за най-добър игрален филм. Българското знаме се появи на сцената точно в този момент на вечерта, когато заедно с режисьора, продуцентите и другите от екипа на филма излезе и българският актьор Димитър Маринов, който бе поставил малко българско знаме да се подава от джоба на сакото му.

Филмът за покойния вокалист на "Куин" - "Бохемска рапсодия" очаквано донесе "Оскар" за главна мъжка роля на Рами Малек, а лентата се превърна в заглавието с най-много отличия за вечерта - общо четири (за звуков монтаж, за филмов монтаж и за смесване на звука).

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!