Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Сблъсъци и арести преди дербито "Левски" - ЦСКА в София

Двама полицаи са ранени Сблъсъци между фенове на "Левски" и ЦСКА преди началото на вечното дерби. Към 11.30 часа в неделя в поли...

Двама полицаи са ранени

Сблъсъци между фенове на "Левски" и ЦСКА преди началото на вечното дерби. Към 11.30 часа в неделя в полицията е бил получен сигнал за скандал, възникнал между две групи фенове на отборите на „Левски” и ЦСКА в района на бул. „Ситняково“ , близо до търговски център, съобщават от МВР. По първоначални данни, при спиране на светофар, от два автомобила изскочили общо деветима, които започнали да трошат автомобилите на опонентите си.

На място са пристигнали екипи на полицията. Част от участниците са леко пострадали, други са опитали да избягат, но са задържани и отведени в столични полицейски управления. Работата по документирането на случая продължава.

Един час по-късно, пред стадион „Васил Левски“, е имало сбиване между две големи групи фенове на „Левски“. При предприетите действия за овладяване на ситуацията са пострадали двама полицая, по които били хвърлени предмети. Те са откарани в болница за оказване на медицинска помощ.

Двубоят между "сини" и "червени" започна в 13:00 часа. В района на Националния стадион "Васил Левски" имаше засилено полицейско присъствие.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!