Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Траур в Бразилия, отмениха Фламенго - Флуминензе

Снимка: БТА Президентът на Фламенго Родолфо Ландим призна, че пожарът в базата на юношеския отбор е най-трагичното събитие в историята н...

Снимка: БТА
Президентът на Фламенго Родолфо Ландим призна, че пожарът в базата на юношеския отбор е най-трагичното събитие в историята на клуба.

"Без съмнение, това е най-голямата трагедия, която клубът е преживявал за 123 години съществуване. Искаме да се опитаме да сведем до минимум страданията на семействата на жертвите. Фламенго ще положи всички усилия да намали болката им. Ние всички сме в траур", обяви Ландим пред журналистите.

Пожарът е избухнал в сграда, в която са настанени футболисти от младежките формации на клуба. Жертвите са десет, като сред тях са четирима футболисти от академията, двама, които са били на стаж в отбора, както и четирима сътрудници от треньорския щаб. Други трима млади футболисти оцеляха, но са със сериозни травми. Междувременно президентът на Бразилия Жаир Болсонаро изказа съболезнованията си към близките на загиналите. "Господ да утеши техните роднини", написа Болсонаро в Туитър.

Мачът между Фламенго и Флуминензе - един от най-големите сблъсъци в страната, насрочен за днес, бе отменен заради трагедията.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!