Новини

Докога ще продължи февруарската пролет?

В началото на месеца ще бъде доста по-топло от обичайното за февруари, информира DarikNews. Средната месечна температура ще бъде около и над нормата.

Очаква се в по-голямата част от страната най-ниските температури да са между -13 и -8 градуса, а най-високите ще бъдат между 14 и 19 градуса. Месечната сума на валежите ще бъде около нормата, като до средата на първото десетдневие вероятността за валежи ще е малка.

През втората половина от периода ще има валежи предимно от дъжд, а в планините – от сняг. Температурите ще се понижават, но ще останат по-високи от средните за месеца.

През второто и третото десетдневие на февруари температурите ще се понижат още и ще са около средните за месеца. Времето ще бъде променливо, с чести превалявания. Валежите ще са от дъжд и сняг, а вероятността за трайна снежна покривка е малка.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!