Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!

Днес, Sony Pictures Television обяви официално, че приветстваният от критика и публика сериал „Забравена“, който беше заснет изцяло в Софи...

Днес, Sony Pictures Television обяви официално, че приветстваният от критика и публика сериал „Забравена“, който беше заснет изцяло в София, се завръща за втория си сезон с премиера за България на 15 май по AXN.
“Забравена” е с участието на Стана Катич („Касъл“), а в центъра на събитията е агентът от ФБР Емили Бърн (Катич), която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.
През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.
„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и е продуциран от Masha Productions. Сериалът ще излъчват AXN и други мрежи и платформи на Sony в Русия, Европа и Латинска Америка, а Amazon Prime Video ще излъчва за САЩ, Великобритания и други избрани територии по-късно тази година. Изпълнителен продуцент и режисьор е Одед Ръскин („False Flag“, „Beauty and the Baker”), заедно с Джули Глюксман, Стана Катич, Мат Сърълник и Мария Фелдман. Режисьори на продукцията са Адам Сандерсън и Каша Адамик. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Сърълник и е базиран на оригинален сценарии, дело на Виоло.
Във втория сезон на „Забравена“, освен Стана Катич и Патрик Хюсингер („Джак Ричър: Не се връщай“) ще видим отново и Кара Теобалд („Имението Даунтаун“), Нийл Джаксън („Западен свят“, „Welcome to Marwen“), Ейнджъл Бонани („False Flag“) и Пол Фрийман („Кучетата на войната“). Новите лица във втори сезон са Матю Ле Невез („The Widow“) и Наташа Литъл („The Night Manager“). Ле Невез е в ролята на Кал Исак – бивш морски тюлен, склонен към обезоръжаващ оптимизъм, а Наташа Литъл е в ролята на специален агент Джулиан Гюнарсен – хладнокръвен профайлър от ФБР, Джулиан се присъединява към офиса в Бостън, за да залови извършителя на смъртоносна терористична атака.###
За AXN Централна Европа:
AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион - Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.
За Sony Pictures Television:
Sony Pictures Television (SPT) е един от водещите доставчици на съдържание в телевизионната индустрия, който произвежда и разпространява програми по целия свят, във всеки жанр и за всяка платформа. В допълнение, към управлението на една от най-големите библиотеки в индустрията на всепризнати игрални филми, телевизионни предавания и формати, SPT е дом на процъфтяващ глобален производствен бизнес, който управлява 21 самостоятелни и съвместни предприятия в 12 държави по света. Sony Pictures Television е собственост на Sony Pictures Entertainment.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!