Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Кулминационната развръзка на драмата в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи” предстои през март по AMC

AMC обяви, че впечатляващата драма в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи” ще завърши със своите дългоочаквани последни осем...

AMC обяви, че впечатляващата драма в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи” ще завърши със своите дългоочаквани последни осем епизода, чието излъчване ще започне на 25-ти март в 23.00 ч. по AMC.


Когато сериалът „През прокълнати земи“ навлиза в последната си част, намиращият се в затвора Бейжи предупреждава Съни, че не може да се има доверие на Пилгрим. Но, загрижен за живота на сина си, Съни се бори с решението си да помогне на Пилгрим… Междувременно Ем Кей, все още зашеметен от откритието, че Съни е убил майка му, е твърдо решен да търси отмъщение… Отвлечена от Майстора, Вдовицата е принудена да се изправи лице в лице с миналото си… В същото време Муун се опитва да спаси Лидия от неизбежна смърт, след като тя е рискувала живота си, за да го спаси на бойното поле. В хода на последните епизоди ще се разкрият дълбоко погребани  тайни, ще се създадат нови съюзи и сагата ще достигне апогея си в в една епична битка, за да бъде сложен край на всички битки.


От страна на AMC Studios “През прокълнати земи” е дело на изпълнителните продуценти, шоурънъри и сценаристи Алфред Гоф и Майлс Милър и на изпълнителните продуценти – носители на наградата „Оскар“ – Стейси Шер и Майкъл Шамберг, заедно с Дейвид Добкин, Стивън Фънг, Майкъл Тейлър, Карен Ричардс, Пако Кабезас и главната фигура в сериала Дениъл Ву. Актьорският състав включва Дениъл Ву (Съни), Ник Фрост (Бейжи), Арамис Найт (Ем Кей), Емили Бийчъм (Вдовицата), Орла Брейди (Лидия), Али Йоанидис (Тилда), Лорен Тусен (Кресида), Шърман Огъстъс (Муун), Бабу Сисей (Пилгрим), Ела-Рей Смит (Никс) и Люис Тан (Гай).

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!