Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

29-годишен мъж от Велинград е убил баба си

Мъжът е задържан 29-годишен мъж от Велинград е убил баба си, съобщиха от МВР. Мъжът, извършил тежко престъпление, е задържан от служители ...

Мъжът е задържан

29-годишен мъж от Велинград е убил баба си, съобщиха от МВР. Мъжът, извършил тежко престъпление, е задържан от служители на Районно управление на МВР- Велинград.

Сигнал за случилото се битово убийство е получен тази сутрин в полицейското управление на града. 29-годишният мъж от Велинград е предизвикал скандал с майка си. Скандалът се задълбочил, при което мъжът нанесъл удари на 48-годишната жена с дървена летва. След това той отишъл в съседната стая, където на легло била 71-годишната му баба. На нея той нанесъл множество удари в областта на главата и в резултат на това жената е починала.

След задържането му, мъжът е тестван с техническо средство и пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Тялото на жертвата е транспортирано в „Съдебна медицина” - Пазарджик за аутопсия. За случилото се незабавно е уведомен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура. Продължават процесуалните действия по документиране и изясняване на тежкото престъпление, води се дознание.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!