Новини

Нагъл джигит фучи с 280 км/ч по Околовръстното, сам се фука

Нагъл шофьор се похвали във Фейсбук как фучи с 280 км/ч по Околовръстното шосе на София, където допустимата скорост е 80 км/ч, пише trafficnews.bg. Джигитът е пуснал клип, озаглавен „Уникален български тунинг GT-R I 900 к. с.“, който е заснет от негов спътник в колата. От видеото става ясно, че автомобилът е току-що тунингован и крие 900 коня под капака.
Шофьорът профучава и на червен светофар, наричайки случайни пешеходци „ненормалници”. През цялото време кънти бясна чалга, надута до дупка. Постоянно се показва нарастващата скорост, която в един момент стига 280 км/’ч. Клипът е пуснат във фейсбук страницата tuning.bg.
Повечето коментари под видеото обаче са гневни, определяйки изпълнението като „груба селска проява”, а съветите са бързакът да се гръмне или да си намери писта, където да пробва самоубийството зад волана. „Селяко, не си Хамилтън, и в космически кораб да се качиш пак ще мьекаш на песните на Джена”, възмущава се Иванина Ривера. „Пълни олигофрени ! Сега трябва да конфискуват колата на този идиот и да му вземат книжката за цял живот”, зове Христо Христосков.
Костадин Стефанов е безжалостен в диагнозата „Малката п-шка е болест на психическа основа”. „Аз вече подадох запитване за сваляне на клипа от Фейсбук”, пише Симеон Георгиев. „Аман от избиване на комплекси, и за карам кола със стотици коне, ама единствената ми глоба за 12 години е плюс 10 км/ч на магистралата”, добавя Костадин Стефанов. Друг вбесен участник в дискусията пък е пратил клипа на страницата на столичната полиция.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!