Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Гьонюл урежда излизането от страната на Зейнеп и Турна, водят Гьонюл в полицията (28-и февруари)

Прочетете какво ще се случи днес (28-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:0...

Прочетете какво ще се случи днес (28-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Гьонюл отива при Зейнеп и ѝ казва да си събират бързо багажа с Турна, защото Шуле е подала оплакване и полицията всеки момент ще дойде. Трите отиват при приятелката на Гьонюл от затвора, която ще им помогне за излизане от страната.

Шуле отива в болницата и разказва на Дженгиз за Зейнеп и Турна. Дженгиз ѝ се разкрещява пред всички, че не иска да я слуша и я гони. Заради нея той е бил прострелян.

Гьонюл бърза да уреди парите и паспортите на Зейнеп и Турна. Полицията идва пред вратата ѝ и тя се принуждава да даде показания в участъка при Синан. Комисарят пуска Гьонюл, но нарежда да я следят. Тя успява да се измъкне и полицията я губи от поглед.

Зейнеп, Турна и Гьонюл се качват на една от колите на жената, която им помага и тръгват. Отсядат на хотел заради сина на приятелката на Гьонюл, който се прибира пребит.

Шуле се гласи за Дженгиз, но той я гони и ѝ казва, че повече не иска да я вижда. Бута я в болницата на земята.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!