Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Шуле вижда Зейнеп и Турна, те бягат, а тя подава жалба за отвличане. Синан отива да арестува Зейнеп, а Дженгиз се събужда (27-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (27-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 д...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (27-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе.

Зейнеп звъни на Джахиде, за да се срещнат. Връща ѝ парите от покупката на къщата.

На следващия ден Турна решава да изненада Зейнеп и Дуру и да им приготви закуска. Тя се качва на един стол, да да отвори шкафа, но пада и си чупи ръката. Зейнеп се чуди какво да направи - не може да я заведе в болница, защото я издирват, а и няма документи.

Зейнеп се обажда на Гьонюл и иска помощ от нея.

Гамзе се съгласява да поговорят с Мерт и да решат какво ще правят с женитбата.

Турна изпитва силна болка и Гьонюл и Зейнеп я водят в няколко болници, но отказват да я приемат без документи. Накрая един лекар ги приема и прави забележка на рецепционистката, че миналият път дете е умряло заради това, че са го отпратили по същия начин.

Докторът казва, че няма счупване, но иска да ѝ направят рентген, защото може да има пукване на костта.

Мерт казва на Гамзе, че иска ДНК-тест. Тя се вбесява и си тръгва от срещата.

Дженгиз се събужда. Обаждат се на Шуле и тя веднага тръгва към болницата.

Лекарят успокоява Зейнеп, че няма за какво да се притеснява и че пукнатината на ръката на Турна ще зарасне за две седмици.

Синан разбира, че Зейнеп никога не е раждала и се досеща, че Мелек е при нея като Турна. Казва на колегата си да подготви документите за задържането на Зейнеп.

Зейнеп, Гьонюл и Турна излизат от болницата. В същото време Шуле идва и ги вижда на входа. Разкрещява се, а Зейнеп и Турна бързо се качват в такси и избягват. Шуле е разочарована от Гьонюл. Вижда полицай и през очите на старата жена подава жалба за отвличане срещу Зейнеп.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!