Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Шуле остава да живее при Гьонюл, Зейнеп отива в участъка да даде показания (26-и февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (26-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от ...

Прочетете какво ще се случи утре (26-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV...

Зейнеп споделя с Дуру, че се страхува какво ще говори, когато отида на следващия ден да даде показания в полицията.

Шуле се събужда на сутринта, но няма пари и е принудена да напусне хотела.

Зейнеп тръгва за полицията, но Турна се страхува, че няма да се върне и не иска да я пуска. Зейнеп успокоява Турна, че всичко ще е наред.

Шуле отива при Гьонюл и я моли да остане за няколко дни при нея, тъй като няма къде. Гьонюл се съгласява.

Зейнеп отива в участъка и казва пред комисар Синан, че Дженгиз ѝ е звънял, защото известно време е преподавала на Мелек в Бандирма. Синан я пита дали е знаела какво работи Дженгиз, но тя отрича да е информирана. Зейнеп си тръгва, а Синан получава от колегата си документ, според който Зейнеп никога не е била омъжена.

Гьонюл се обажда на Зейнеп и я предупреждава да не идват с Турна, защото Шуле е отседнала при нея.

Рамо докарва поправената кола пред дома на Гамзе. Тя му благодари.

Старата Зейнеп става от леглото и припада. Вади от чантата си ядки, за да подхапне. Шуле е гладна и приема да вземе от нейните ядки. Гьонюл носи вода и захар, за да се съвземе старицата. Тя не иска да приема нищо от нея и Гьонюл дава на Шуле да се погрижи.

Шуле се чуди защо свекървата на Гьонюл се държи така с нея и я пита. Гьонюл ѝ признава, че е убила сина ѝ.

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!