Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Става ясно, че Зейнеп е спасила Турна след стрелбата, а Гамзе и Рамо се запознават и се харесват (22-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (22-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (22-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV...

Шуле се събужда в болницата и разбира, че един от двамата - Рафит или Дженгиз е загинал. Отива в моргата, за да разпознае трупа. Оказва се, че загиналият е Рифат, а Дженгиз лежи в тежко състояние в една от стаите.

Шуле е изписана и отива да дома си. Полицаите обаче не позволяват да се влиза и Шуле успява да си вземе само дрехи.

Старата Зейнеп вижда приятеля на Гьонюл от съседния магазин и пита дали заради него е убила сина ѝ.

Шуле звъни на Зейнеп и я пита за Мелек. Зейнеп се прави, че не я разбира и Шуле се отказва да говори. Когато Зейнеп затваря, до нея е Турна. Става ясно, че я е намерила в къщата, скрита под масата по време на стрелбата.

Шуле отива при Гьонюл да пие чай. След това Гьонюл ѝ дава пари за хотел. Тя ѝ благодари и си тръгва.

Шуле се разминава с Турна и Зейнеп, които посещават Гьонюл по искане на момичето.

Зейнеп разказва на Гьонюл за стрелбата и в какво състояние е намерила тримата пострадали.

След срещата си с Мерт, Гамзе се блъска в едно момче и потрошава колата си. Двамата се запознават и Рамо я харесва от пръв поглед. Гамзе се чуди какво ще каже на Джахиде за колата. Рамо я кара на сервиз, но ремонтът ще трае няколко дни.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!