Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Зейнеп намира Шуле, Дженгиз и Рифат простреляни и лежащи в кръв (21-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (21-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (21-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Гамзе и Дуру отиват при Зейнеп. Дуру измисля да продадат къщата в Сапанджа. Зейнеп не е съгласна, тъй като е спомен от баща им, но в крайна сметка разбира, че няма друг изход.

Гьонюл отива в банката и има в наличност 228 000 турски лири. Иска да ти изтегли, но там ѝ казват, че трансферът може да се извърши чак сутринта.

Дуру, Гамзе и Зейнеп се надяват Джахиде да не разбере за продажбата на къщата, тъй като ходят там рядко. След време Зейнеп обещава, че ще я откупи обратно.

Джахиде решава да изненада дъщерите си и да отидат в същата къща в Сапанджа на почивка. Тя не им казва и се обажда да подготвят всичко.

Гьонюл отива при Зейнеп и ѝ дава спестовната си книжка. Казва ѝ, че на сутринта ще има парите. Зейнеп ѝ затваря вратата под носа. Гьонюл оставя книжката пред вратата и си тръгва. Али я намира и я дава на Зейнеп.

Дженгиз говори с шефа на бардака и му обещава, че до довечера ще има парите.

Зейнеп отива при Гьонюл и ѝ връща спестовната книжка.

Зейнеп разбира, че чак на следващата сутрин ще отидат, за да видят къщата за продажба в Сапанджа. Тя се обажда на Дженгиз и иска още малко време до сутринта. Той се съгласява.

На следващата сутрин Гамзе отива да спазари къщата

Гамзе продава къщата за 200 000 турски лири.

В същото време в Сапанджа отива Джахиде. Тя вижда хората, откупили къщата и разбира, че дъщерите ѝ са я продали.

Зейнеп получава парите и отива на мястото на срещата. Тя звъни на Дженгиз, но той не вдига. Тя отива при Гьонюл и я моли да ѝ даде адреса на Шуле. Докато Зейнеп чака адреса, в магазина се появява старата Зейнеп - свекървата на Гьонюл.

Зейнеп отива в къщата на Шуле и я намира заедно с Дженгиз и Рифат простреляни и лежащи в кръв.

4 часа по-късно...

Старата Зейнеп обвинява Гьонюл, че е убила сина ѝ преди 24 години.

Гамзе и Дуру се прибират и Джахиде им иска сметка за продажбата на къщата в Сапанджа. Тя ги наказва и им взима кредитните карти и колата на Гамзе.

Появява се комисар Синан, който разследва стрелбата в дома на Шуле.

Шуле се събужда в болницата и разбира, че един от двамата - Рафит или Дженгиз е загинал. Отива в моргата, за да разпознае трупа...

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!