Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Шуле отива с Мелек да подаде жалба в полицията срещу Зейнеп, Дженгиз заявява на Зейнеп, че отсега нататък... (19-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (19-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (19-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Зейнеп и приятелят на Дженгиз се срещат. Той ѝ казва, че момичето си е легнало гладно и че се притеснява за нея. Шуле изобщо не се грижила за нея. Намеква ѝ да му даде пари за храна. Зейнеп го прави и го моли да ѝ прати снимка на Турна.

Дуру отива в офиса на Али и се чуди защо толкова помага на Зейнеп.

Шуле прави закуска на Мелек. Домакинът използва и снимка детето, за да прати снимка на Зейнеп.

Двамата отново се срещат и Рифат ѝ казва, че са на студено и че имат голяма сметка за парно. Зейнеп започва да се съмнява в мъжа, но му дава 1500 лири, за да плати сметката.

Гьонюл се среща със стара приятелка и я моли за услуга - да намери адреса на заведението, в което работи Шуле. По-късно тя го продиктува на Гьонюл.

Зейнеп успокоява Рифат, че няма да направи нищо, с което да навреди на Мелек или на тях.

Гьонюл звъни на Али и му казва адреса на заведението, в което работи Шуле. Двамата с Дуру тръгват натам.

Гьонюл отива при Шуле и ѝ казва, че не знае какво преживява и ѝ разказва историята си и как е лежала в затвора, за да спаси Зейнеп. Съветва я да не мъчи повече детето и че без нея ще е добре.

Гьонюл си тръгва, а Али и Дуру пристигат. Казва им, че вече е говорила с Шуле и от съвестта ѝ зависи какво ще предприеме относно Мелек. Тримата си тръгват.

Сарп чака Дуру пред къщата на Джахиде. Вижда я да се прибира с Али и се сдърпва с нея заради това, че тя фамилиарничи с Али.

На следващия ден Мелек издебва Дженгиз да излезе и взима телефона на Шуле, докато тя спи. Звъни на Зейнеп и ѝ казва, че е добре. Шуле ѝ издърпва телефона от ръцете и тръгва с нея към полицията.

Дженгиз чува разговор между Рифат и Зейнеп и се вбесява.

Шуле влиза в полицията с Мелек и казва на комисаря, че иска да подаде жалба за отвличане.

Дженгиз вдига на Зейнеп и ѝ заявява, че отсега нататък вече с него ще говори относно Мелек.

Мелек казва "мамо" на Шуле и тя се отказва да подаде жалба срещу Зейнеп.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!