Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Джахиде удря Гьонюл пред Зейнеп, Зейнеп не иска да вижда повече Гьонюл (15-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (15-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (15-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Мерт казва на Гамзе, че ако е решила да роди болното дете, да не го търси повече. Джахиде сяда и го предупреждава, че после ще ги търси, но ще е късно.

Зейнеп казва на Джахиде, че е разбрала, че Гьонюл е истинската ѝ майка. Джахиде ѝ казва, че има някаква грешка, защото тя е умряла.

Зейнеп изпраща Турна на училище, а Гьонюл я посещава и ѝ носи палачинки. Турна е радостна и споделя по-късно това с Зейнеп. През това време Гьонюл оставя храна в къщата на Зейнеп. Тя и Турна се прибират и Дуру ѝ казва, че Гьонюл е била тук. Зейнеп е бясна и събира всичката храна, отивайки с нея при Гьонюл.

Гьонюл оставя храна в къщата на Зейнеп. Тя и Турна се прибират и Дуру ѝ казва, че Гьонюл е била тук. Зейнеп е бясна и събира всичката храна, отивайки с нея при Гьонюл.

Джахиде също научава, че Гьонюл е била в къщата при Зейнеп и решава да отиде да говори с нея.

На Гьонюл пак ѝ прилошава. Старата жена заспива на фотьойла. Зейнеп отива при нея и я пита защо я е захвърлила. Казва ѝ още, че никога не е могла да празнува рождения си ден, защото ѝ е носел болка. Допълва още, че няма право така да се намесва в живота им с Турна. Гьонюл нищо не казва.

През това време идва Джахиде и удря шамар на Гьонюл. Жената пада на земята, а Зейнеп и Джахиде си тръгват. Двете отиват на заведение и говорят като майка и дъщеря. Джахиде разказа на Зейнеп историята ѝ като малка и как с времето е свикналата с нея.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!