Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Зейнеп разбира, че Гьонюл е нейната истинска майка (14-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (14-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (14-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Шуле казва на Зейнеп, че се отказва от Мелек и се прибира.

На следващия ден Зейнеп казва на Гьонюл, че с Турна ще живеят в друга къща, тъй като се чувстват вече неудобно да я притесняват. Гьонюл ѝ казва, че няма такова нещо и че дори ѝ е приятно.

Шуле иска пари от Али, за да отиде да живее в Бодрум. Той се съгласява да ѝ ги даде.

Дженгиз излиза от затвора, но не намира Шуле при приятеля си. Разбира, че не е живяла там, а на друго място. Побеснява от ревност и само чака Шуле да дойде и да си събере багажа. Разбира, че е била при Али и отива да се разправя с него.

Зейнеп започва работа като фотограф в една фирма, а след това с Гьонюл оглеждат за нова къща.

Гьонюл прави подарък на Турна и Зейнеп си спомня, че същата е направила истинската ѝ майка за нея като малка. Разбира, че Гьонюл е нейната истинска майка.

Зейнеп звъни на Дуру и я моли да ѝ донесе една кутия от стаята ѝ. Тя ѝ се хвали, че с Турна са в нова къща. Преди да излезе Дуру се скарва с Джахиде и решава да остане за известно време при Зейнеп и Турна.

Шуле си събира багажа и напуска Дженгиз. Решава да замине за Бодрум. На автобусната спирка нямат повече билети и трябва да чака до сутринта за следващия курс. Шуле се разкрещява, а Дженгиз идва и я прибира.

Дуру носи кутията на Зейнеп и Зейнеп намира в нея същата гривна, каквато Гьонюл е изработила и подарила на Турна. Отива да говори с Джахиде...

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!