Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Мелек заявява на Шуле, че не я обича и вече не е нейна майка (13-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (13-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делн...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (13-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Есента на 2009 година, Бандирма

Шуле току-що е родила Мелек и е щастлива със съпруга си. Няколко дни по-късно ѝ съобщават, че мъжът ѝ е починал.

Зимата на 2011 година

Шуле се прибира от работа и поднася подарък на Зехра. Зехра вижда, че си е наранила ръката. Шуле се прибира щастлива и се грижи за Мелек.

Зимата на 2013 година

Приятелки на Шуле я канят да отида на концерт с тях, но тя отказва, тъй като няма кой да гледа Мелек. Вечерта Шуле моли Мелек да си изяде яденето. Мелек се разглезва и не иска. Бута приборите, а Шуле ѝ се разкрещява. След това съжалява и прегръща детето си. На следващия ден Зехра си отива, а Шуле ѝ обещава, че ще ѝ праща постоянно снимки на нея и на Мелек.

2013 година

Шуле отива да вземе дъщеря си от съседката, но е закъсняла заради работата. Съседката отказва вече да ѝ гледа детето. По-късно двете отиват на гости при приятелки. Всички казват на Шуле, че я разглезила много и я съветват да започне да я бие, за да я уважава. Вечерта Шуле кара Мелек да си събере играчките, но момичето не иска. Шуле не иска да ѝ удря шамар и леко я удря с пръст по челото. След това я пита заболяло ли е и я прегръща.

Есента на 2014 година

Мелек и Шуле слушат шума но морето през раковина.
Шуле вижда, че Мелек е яла мляко с ориз и хвърля купата пред Зейнеп и Гьонюл. Казва на Мелек, че ще ѝ приготви яйца, каквито обича. Мелек излиза от гардероба и Шуле я прегръща.

2014 година

Шуле си пише съобщения, а Мелек ѝ разказва за съучениците си. Шуле не иска да я слуша и я навиква. Обаждат се на Шуле да отиде на рожден ден, но тя отвръща, че няма кой да гледа Мелек. След това се разбира с малката да остане сама, за да излезе. Мелек ѝ се оплаква, че я боли стомаха и Шуле се отказва да ходи. Мелек се извинява на Шуле, а тя я бута на земята. След това Шуле се извинява на Мелек. Приспива я и излиза на бар. Там среща Дженгиз, който я сваля.

Лятото на 2015 година

Дженгиз живее при Мелек и Шуле. Шуле купува зайче на Мелек. След това двамата заминават на море и оставят Мелек сама. Мелек ѝ се обажда и я разпитва, а Шуле казва, че е щастлива, но всъщност плаче, защото Мелек не е при нея.

Есента на 2015 година

Шуле се прибира бясна от работи заради клюките по неин адрес. Намира Мелек затворена в гардероба и се скарва с Дженгиз. Той обаче заплашва да си тръгне и тя му се извинява. Ръката на Мелек не е добре и с Шуле отиват на лекар. Вечерта се появява и полиция пред вратата им, тъй като съседите са подали оплакване от крясъци и викове. На следващия ден Шуле се прибира и вижда, че вратът на Мелек е посинял. След това в стаята Мелек казва на Шуле да ѝ помогне. Шуле разбира, че Дженгиз я бие и двете се затварят в банята. Шуле пуска газта, за да се задушат двете, но я спира и се разплаква.

В наши дни

Шуле казва на Мелек, че тя е нейната майка. Мелек ѝ отвръща, че вече не ѝ майка и не я обича, но не я ненавижда. Шуле си тръгва...

Шуле казва на Зейнеп, че се отказва от Мелек и се прибира.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!