Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Зейнеп връща Турна, след което двете напускат дома на Джахиде, Шуле намира адреса на хотела и отива при Зейнеп и Турна, Гьонюл претърпява катастрофа (11-и февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (11-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от ...

Прочетете какво ще се случи утре (11-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Али разговаря с негов приятел полицай и успокоява Зейнеп, че ако получат репорт за изчезнало дете, ще му съобщи, а после и той на нея.

Зейнеп се прибира в къщата на Джахиде и започва отново да преглежда картините на Турна. Сеща се, че ще се върне в Бандирма при Шуле и Дженгиз. Тръгва към автогарата, за да я спре.

Турна отива да си вземе автобусен билет, но не ѝ достигат парите, а и е все още малка да пътува сама. Касиерът се обажда и докладва в полицията. Турна чува това и побягва. Опитва да се качи без билет в автобуса за Бандирма, но е свалена от шофьора. Полицаите я пресрещат и я започват да я разпитват за родителите ѝ. През това време Зейнеп се появява и двете се прегръщат.

Зейнеп и Турна се връщат в къщата на Джахиде. Зейнеп разказва на Гамзе и Дуру, че е осиновена. Двете с Турна напускат дома на Джахиде и отиват отново в хотел "Звезда". Зейнеп звъни на Али и му казва, че ще отседнат там и по-късно да се видят.

Зейнеп и Турна напускат дома на Джахиде и отиват отново в хотел "Звезда". Зейнеп звъни на Али и му казва, че ще отседнат там и по-късно да се видят.

Шуле се появява пред Али. През това време го извикват, а Шуле намира листчето с адреса на Зейнеп в хотела. Тръгва натам.

Али се връща и вижда, че листът е откъснат и звъни на Зейнеп да я предупреди, но телефонът ѝ е изключен. Звъни на Гьонюл, а тя веднага тръгва към хотела.

Зейнеп и Турна са в стаята. Почуква се, а когато Зейнеп отваря, вижда човек от рецепцията, който е дошъл да я свърже с Али. Зейнеп разбира от Али, че Шуле е в хотела и ги търси.

Али попада в задръстване. Когато слиза да види какво става, разбира, че е станала катастрофа. Вижда Гьонюл на земята в безсъзнание.

Зейнеп звъни на рецепция и предупреждава, че ако дойде Шуле, да не ѝ казват, че са отседнали в този хотел.

Шуле вдига скандал и тръгва да търси Зейнеп из стаите. Накрая ѝ казват номера на стаята, но когато отваря, не намира никого в нея.

Турна и Зейнеп бягат от хотела и отиват при Гьнюл. Там обаче е заключено. Али ѝ звъни и ѝ съобщава, че Гьонюл е в болница.

Гьонюл е добре и иска да я изпишат. Лекарите ѝ препоръчват да постои няколко дни. Али я успокоява, че Зейнеп и Турна са добре и идват към болницата. Жената решава да остане. Той ѝ разкрива, че знае, че Зейнеп ѝ е дъщеря. Гьонюл го моли да не ѝ казва, защото ще я намрази. Али обещава да си мълчи.

Али опитва да се сближи с Турна, но детето е разстроено от случката в ресторанта и не разговаря с него.

Шуле звъни на Али и той тръгва към нея.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!