Новини

Тази вечер в "Майка": Турна си тръгва от Зейнеп и изчезва, Зейнеп разкрива на семейството си, че е отвлякла Турна, Шуле и Дженгиз са арестувани (08-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (08-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Шуле звъни отново на Зейнеп, като този път двете си уговарят среща. Шуле показва дневника на фотографката и я пита защо нейното име е записано там, а не на истинската майка на Мелек. Разкрещява се и обръща чашите на масата. Налага се да я изведат насила.

На следващия ден Зейнеп води Турна на училище и я чак там докато не свърши. След това се прибират, а Зейнеп отива до стаята. През това време ѝ звъни телефонът, а Турна вдига. Шуле чува гласа ѝ, а Турна я нарича "мамо". Джахиде чува това и пита Турна коя нарича "мамо" по телефона.

Турна се стъписва след като Джахиде чува, че нарича Шуле "мамо" по телефона. Зейнеп прегръща Турна, а след това я отпраща в стаята ѝ.

Джахиде иска обяснение от Зейнеп. Тя разкрива пред сестрите си и майка си, че е отвлякла Турна. Турна чува разговора им и плаче. Джахиде иска Зейнеп да върне момичето при родителите му.

Дженгиз получава обаждане, че вечерта известен бизнесмен иска компанията на Шуле. Радва се, че му е провървяло. Шуле обаче не спира да мисли за Мелек.

Зейнеп и Турна излизат. По-късно като се връщат чуват как Джахиде, Гамзе и Дуру разговарят за нея. Зейнеп залепва рисунката на Турна.

Зейнеп разказва на Джахиде, че като е намерила Турна, е била полужива. Джахиде упреква дъщеря си, че е трябвало да съобщи в полицията или да уведоми социалните служби, не да краде детето, защото може да влезе в затвора за това свое престъпление. Зейнеп ѝ отговаря да се отрече от нея, така след това полицията няма да ги свързва по никакъв начин. С Турна ще се изнесат и ще живеят другаде.

Бизнесменът не спира да опипва Шуле. След това иска да прекара нощта с нея. Дженгиз се вбесява и го напада. Полицията се намесва и с Шуле са арестувани.

На следващия ден Зейнеп води Турна на училище. Момичето започва да плаче и ѝ казва, че много я обича.

Мерт мисли, че Гамзе трябва да махне бебето, защото е болно. Гамзе е наранена, но все пак решава да абортира.

Зейнеп се прибира и преглежда дневника на Турна. Разбира, че момичето я е напуснало и веднага се отправя към училището, но нея я няма. Отива при Гьонюл, но и там удря на камък...

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!