Новини

Тази вечер в "Майка": Зейнеп се удря с ваза в лицето заради Турна, Дженгиз и Шуле заминават за Истанбул, Гамзе е бременна (07-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (07-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Джахиде предлага да запише Турна в колеж, но Зейнеп отказва и ѝ казва, че ще учи в държавно училище.

Али отива в болницата и иска да разбере адреса на Гьонюл.

Гьонюл казва на Зейнеп, че наблизо има училище, в което могат да запишат Турна без документи. Предлага да даде нейния адрес, а Зейнеп се чуди защо Гьонюл толкова им помага.

Дженгиз и Шуле се изнасят от старата си къща и заминават за Истанбул.

Зейнеп и Гьонюл отиват в училището, но от там им отказват да запишат Турна без документи или протокол от полицията, доказващ, че Зейнеп е била тормозена от мъжа си.

Гамзе купува подарък на Турна след като Джахиде я убеждава да не се държи толкова студено с детето.

От болницата се обаждат на Гьонюл и ѝ съобщават, че докторът иска да говори с нея за изследванията.

Али отива при Гьонюл и я пита защо толкова помага на Зейнеп. Обещава ѝ скоро да разгадае цялата истина. Гьонюл е на тръни.

Зейнеп и Турна се прибират и Гамзе поднася подаръка си на Турна. Момичето е много щастливо и прегръща леля си

Гьонюл се оплаква на приятеля си, че не е могла да запише Турна на училище. Моли го да говори с друго училище. Той урежда нещата, а Гьонюл звъни на Зейнеп и я успокоява, че на сутринта пак ще отидат, за да пробват да я запишат.

Дженгиз и Шуле се нанасят при приятел. Той заглежда Шуле.

Зейнеп слага Турна да си легне и отива в банята. Взима една ваза и се удря в лицето, за да покаже на другия ден пред директора на училището, че мъжът ѝ я бие. Появява се с превръзка на окото пред Гьонюл.

Джахиде се обажда на Гьонюл и я пита дали скоро Зейнеп не я е посещавала отново. Гьонюл я лъже, че не е. Джахиде я предупреждава да внимава.

Зейнеп, Турна и Гьонюл отиват да запишат Турна на училище. Този път успяват, виждайки окото на Зейнеп, насинено от мнимия ѝ мъж.

Дженгиз и Шуле отиват в нощен бардак, за да уредят работа на Шуле като проститутка.

Става ясно, че Гамзе е бременна. Двете със Зейнеп за пръв път разговарят като близки сестри.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!