Новини

Тази вечер в "Майка": Зейнеп се съгласява да прекара нощта с Али, Гьонюл отива да се разправя с Али, след което е откарана в болница (06-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (06-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Дженгиз е отведен в полицията, където комисарят му казва, че е получил сигнал за побоищата над Мелек. Заявява му, че разследват и ако наистина е имало такива, лошо му се пише.

На закуска Джахиде преглежда вестниците. Зейнеп вижда снимка на изчезналата Мелек и бързо го скрива. Става ясно, че Али е изпратил вестника.

Зейнеп оставя Турна при Гьонюл. Турна ѝ споделя, че е видяла майка си да плаче заради журналиста Али. Гьонюл се усъмнява.

Дженгиз се прибира и си събира багажа. Напуска Шуле и ѝ казва, че заминава надалеч, защото много скоро ще си има проблеми с правосъдието заради Мелек.

Зейнеп отива в редакцията при Али. Обяснява му ситуацията и за издевателствата над Мелек, но той е непреклонен. Иска една вечер с нея. Заплашва я, че ще съсипе и кариерата на майка ѝ Джахиде, тъй като я прикрива. Зейнеп му обяснява, че Джахиде не знае истината.

Зейнеп отива при Гьонюл и Турна и разказва на истинската си майка за Али. Гьонюл е бясна и отива в редакцията при журналиста. Заплашва го, а след това припада.

Обаждат се на Зейнеп заради Гьонюл, която е в болница. Отива там и засича Али. Двамата се затварят да говорят в една стая. Али заплашва, че ще пусне новината, а Зейнеп го бута и тръгва да го удари с пожарогасителя, но се отказва. Али е още по-бесен и си тръгва, за да отпечата новината.

Зейнеп звъни на Али, но той не вдига. Взима такси и тръгва към редакцията.

Джахиде предлага на Турна да направят пудинг. Момичето се съгласява.

Зейнеп отива в редакцията, но Али го няма. Чака го до вечерта, но не се появява. Гьонюл ѝ се обажда, а Зейнеп я смъмря, че заради нея Турна ще отново ще се върне в стария ад. Гьонюл се обвинява.

Зейнеп изпраща съобщение на Али и му казва, че се съгласява да прекара една нощ с него. Пита къде и кога. Али ѝ изпраща местоположението и тя отива. Започва да се съблича, а Али ѝ казва, че е достатъчно. Успяла е да го убеди, че ще направи всичко за Турна. Обяснява ѝ, че не е лош човек, а я е изпитвал. След това ѝ разказа историята си и това как не е събрал преди време смелост да спаси едно момченце от същия ад и че след това момчето е било пребито до смърт от баща си. Дори пази една негова играчка.

Дженгиз се прибира при Шуле и ѝ предлага да отидат да живеят в Истанбул. Той намира номера на Зейнеп и си мисли, че Шуле се е обаждала на мъж.

Зейнеп се прибира и Турна ѝ поднася пудинга, който е направила за нея.

На следващата сутрин Дженгиз се обажда на Зейнеп и разбира, че Шуле не е излъгала за номера.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!