Новини

Днес в "Майка": Мелек и Зейнеп се настаняват в хотел, бягайки от полицията, Мелек се разболява, Гьонюл се среща с малкото момиче (01-и февруари)

Прочетете какво ще се случи днес (01-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Зейнеп отива при майка си й иска пари, защото е останала без работа. На излизане от офиса вижда, че наблизо е станало пожар.

Гьонюл и Мелек си говорят. Зейнеп идва и жената си тръгва. Мелек разказва на Зейнеп за пожара. Двете се настаняват в хотел. Зейнеп търси във вестниците дали пише нещо за тях. В единия е публикувано съобщението за изчезването на момичето.

Шуле и Дженгиз гледат по телевизията как върви издирването.

Турна споменава, че майката на Мелек не чака детето й да се върне. Зейнеп я прегръща.

Гьонюл стои на една пейка на крайбрежната.

Зейнеп си търси работа и оставя детето само в хотелската стая. От университета й отказват.

Мелек решава да си купи симит, за да закуси. Излиза от хотела. Гьонюл е пред хотела и отива при нея. Двете отново разговарят. Жената й дава химикал. Открива истинското име на детето, написано на една гумичка.

Сестрата на Зейнеп й се обажда и случайно разбира къде е отседнала. Настоява двете да се видят.

Зейнеп вижда, че Турна си играе с Гьонюл. Жената забелязва, че фотографката се разболява и се притеснява за нея.

Дуру се оплаква на сестра си какво е говорила със Зейнеп. Бъдещата булка решава да отиде лично в хотела и да покани сестра си на сватбата.

Али дава визитката си на Дженгиз и Шуле.

Али звъни на Зейнеп, но тя му затваря. След това ѝ пише съобщение, че иска да поговорят за една от изчезналите ѝ ученички - Мелек.

Зейнеп отива, за да работи като фотограф, но работодателят ѝ казва, че вече е заето и че има свободно място за чистачка. Зейнеп се съгласява да бъде чистачка във фирмата.

Зейнеп звъни на Турна. Малката обаче започва да се разболява.

Източник: tvnovellas.blogspot.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!