Новини

Появиха се и официални снимки на LG G8 ThinQ

Източник на XDA Developers ни осигурява оригинални на вид снимки на устройството. Те потвърждават по-ранните кадри и показват, че устройството ще има двойна основна камера с хоризонтална ориентация - изненадващо е, че компанията е решила да изостави тройната камера от V40 ThinQ. Върху задния панел виждаме още LED светкавица и сензор за отпечатъци. Страничната рамка е метална, но засега не е ясно дали и задния панел е такъв или е стъклен, за да се осигури възможност за безжично зареждане.

Отпред виждаме дисплей със заоблени ъгли и с голяма изрязана зона, в която е поставена предна камера, но не е изключено там да има и сензори за система за 3D лицево разпознаване. Върху лявата страна са поставени бутони за контрол на звука и за активиране на Google Assistant, а върху дясната има бутон за включване и сравнително голям слот за SIM карта и може би допълнителна памет. Тъй като не виждаме долната и горната страна не знаем дали присъства жак за слушалки, но според предишните рендъри такъв има. Не се вижда обаче класически говорител, което подкрепя слуховете, че устройството ще предложи технологията Sound on Display.

Източник: XDA Developers

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!