Новини

Каква е истината за живота и смъртта на Людмила Живкова – тази неделя в „Операция: История“ по Bulgaria ON AIR

На 3 февруари предаването „Операция: История“ по Bulgaria ON AIR с водещ Росен Петров отново ще представи на зрителите интригуващи факти за знакови моменти и личности от миналото ни. Първата част на изданието е посветена на бита и бойните умения на древните българи и траки, като в студиото ще бъдат показани и истински възстановки на прабългарски оръжия. Защо България не може да изкара пари от прочутото си културно-историческо наследство, както други държави? Ще успее ли новият Исторически парк край Варна да привлече световното внимание към страната ни и кой може да бъде символът на българските земи? Отговорите на тези и още въпроси ще станат ясни по време на интервюто с предприемача Ивелин Михайлов.
Втората част на предаването ще разкрие реални факти около съдбата на една противоречива личност - Людмила Живкова. Какви са били отношенията с баща й Тодор Живков? За нейните влечения към мистичните учения, връзката й с хора като Рьорих и Ванга и за истинската причина за смъртта й – разказва Иво Милев, авторът на най-голямото биографично изследване на житейския път й.
В неделя, от 16:30 часа, не пропускайте „Операция: История“- предаването за нещата, които ни правят българи. 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!