Новини

Пътуване във времето от двете страни на Желязната завеса в „Животът е прекрасен с Лео Бианки“ – тази сряда, в „Преди обед“ по bTV

В минутите преди обед на 30 януари, „Животът е прекрасен с Лео Бианки“ ще отведе зрителите на bTV на пътешествие във времето. Вестници от преди 1989 г., маси, които се събират и отдалечават по релси, една черта, символизираща границата между два свята, и снимки, запечатали постигането на свободата – всичко това навява спомени от миналото между стените на един различен ресторант в самото сърце на София. И докато някои от гостите въздишат с носталгия по детските си години, други си спомнят младостта, а трети опитват да си представят какво е било някога, Лео ще седне в стола, в който е седял Умберто Еко при гостуването си в ресторанта, за да си даде сметка какви късметлии сме днес.
Разделено на източна и западна част, символизиращи комунизма и социализма, това специално място се радва както на лоялни клиенти, така и на интерес от редица популярни световни и родни имена. Стените му носят посланията на Стенли Кларк, Антонио Бандерас, Лашек Балцерович, Бойко Борисов, Румен Радев и не на последно място – водещите на „Преди обед“ Деси Стоянова и Сашо Кадиев.
Менюто в ресторанта също е разделено на две – българска и европейска кухня, а управителят Миро ще провокира италианския си гост с оригинално поднесени традиционни ястия, сред които лютика със ситно нарязани пресни и печени зеленчуци, приготвени на бавен огън сарми с кисело зеле, свински врат, сухи чушки и праз лук, а за десерт – сочна и хрупкава домашна баклава.
Какво послание ще остави Лео на стената в ресторанта? Отговорът - тази сряда, в „Преди обед“ по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!